micon אתי שטוסר
שלח הודעה שלח הודעה
תמונת המטפל
צפה בתמונות נוספות(2)
דירוג נוכחי:
5.0
דרג את המטפל:
כנטורופתית אני מתמחה ביעוץ למחלות סכרת וכולסטרול. בניית תפריט מתאים לאורח החיים ולטיפול במחלה, תוך ליווי, תמיכה והקשבה. כרפלקסולוגית התמתחתי בבעיות אוטופדיות. כאבי גב ושלד, בעיות ברכיים, דורבן,כאבי ראש ועוד.בתחום הרפואה המשלימה אני עובדת כ 17 שנה. עבדתי 10 שנים בבית מרקחת בגדרה, רכשתי ידע רב ועניין בתרופות מרשם וללא מרשם ובנוסף יעוץ ואיבחון בבדיקות דם. בשנתיים האחרונות אני מנהלת בלוג באתר תפוז "בריאות בקלות" http://blog.tapuz.co.il/refua1965שם אני משתפת ומספרת אודות נטורופתיה,תזונה,אורח חיים בריא ופעילות גופנית.בחיי הפרטים אני עובדת ומיישמת את השיטה ,אורח חיים בריא ,תזונה נבונה ופעילות גופנית.

כנסו לאתר שלי
050-5552330
רחובות קיבוץ קבוצת שילר
לדף הפייסבוק שלי
לחם מקמח מלא ושיבולת שועל.

לחם מקמח מלא ושיבולת שועל.


מאת:
פורסם ב:
לחם ביתי, כיכר לחם אפויה בבית, אין כמו הטעם, הנימוחות, תחושת הבריאות, תחושת אני אפיתי. . גאווה עצמית.

המתכון הבא הוא מתוך אתר בייגלה- הלחם של אמא של טדי.

אפיתי פעמים השבוע , בפעם השנייה יצא לחם איכותי, נימוח וטעים. שיניתי כמות של נוזלים ,שמן ומלח.

והנה לכם המתכון :

1 קילו קמח- 500 גרם קמח מלא או שיפון, אפשר כוסמין ו 500 גרם קמח לבן.

3 כוסות מים פושרים

1/2 כוס + 2 כפות שמן זית

כף מלח ,לא להתקמצן

50 גרם שמרים

1 כוס קווקר, שיבולת שועל גס

ניתן ללוש את החומרים במיקסר, אני לשה בידייים.

בקערה להניח את הקמחים ושיבולת השועל, 50 גרם שמרים, שמן ומים ,ללוש ולאחד חומרים להוסיף מלח.

ללוש לכדי בצק אחיד, להניח להתפחה למשך שעה , ללוש פעם נוספת ולהתפיח שעה.

אחרי לישה שלישית ליצור כיכרות לחם, 3 יחידות, ניתן גם לחמניות. להניח על תבנית אפייה מכוסה בנייר אפייה, ולהתפיח כחצי שעה.

לחמם את התנור לחום של 180 מעלות, למרוח ביצה או מעט שמן זית לפזר שומשום, קצח, או מלח גס.
מוזמנים לנסות ולהגיב. בהצלחה, אתי.
תגובות הגולשים (1)
.1
כמה זמן יש לאפות את הלחם?
אורח 8.1.14
עוד בכתבות...